Om oss

Vår filosofi

Vi vill att du som ägare till en Weststream gummibåt ska vara nöjd och uppskatta det vi gör, därför ska vi  hålla en hög kundservice, hög kvalitet och alltid ligga i framkant vad det gäller utveckling av våra gummibåtar.

Används av alla
Weststream gummibåtar är inte bara ett utmärkt alternativ för fritidsbruk, de är byggda för att klara tuffa förhållanden samt vara en gummibåt med bra prestanda, vilket gör dem till ett populärt val för professionella organisationer och expeditioner.

Den ultimata jollen
Weststream packas snabbt ned i de två medföljande väskorna, vilket gör den smidig att bära, hantera och stuva undan. Våra gummibåtar kan lätt lastas i bagageutrymmet, förvaras i fack på segelbåten eller husbilen. En stabil och lätt gummibåt som kan användas som släpjolle, till fiske, lek med barnen eller för en dagstur ut på sjön på din resa med husbilen.

Weststream Gummibåtar

Weststream AB, startade 2012 med att introducera gummibåtar med katamaranskrov på den europeiska marknaden med bas i Skandinavien. Vi har marknadens bästa kompetens gällande gummibåtar med katamaranskrov och har från 2021 vårt eget varumärke.

Utveckling, design och materialval har skett under en tid. Detta har resulterat i två serier av Weststream gummibåtar, WS-C och WS-S. Med vår långa erfarenhet av gummibåtar med katamaranskrov så är vårt mål att leverera gummibåtar i toppkvalité. Weststream gummibåtar har vad som krävs för att ligga i topp gällande kundnöjdhet och prestanda. Vi har valt att arbeta med de absolut bästa komponenterna och produktionsteknikerna. Vi använder oss av PVC duk från Tyska Mehler Valmex, vi svetsar våra sömmar för högsta täthet och hållbarhet. Vi lyssnar på marknaden och utvecklar därefter. Välkomna!

Kontakta oss

Vill du besöka oss? Kontakta oss gärna innan

Båtsmansgatan 18

702 15 ÖREBRO
Tel.  +46706080012

Org. 5569121915

E-mail info@weststream.se