Loading...

Vi har paddlat SUP i 10 år och tillverkat båtar och SUP brädor ungefär lika länge. Vi har valt att arbeta med de bästa materialen och våra SUP brädor tillverkas enligt senaste MSL tekniken tillsammans med en X-Woven drop stitch kärna. Resultatet ger en styv bräda och därmed ger den bra fart och stabilitet. Utrustad med ett EVA deck av Crocodile mönster för låg vikt och bra grepp.

Alla kan paddla SUP!

Du kommer ut i naturen, du rör på dig och det är avkopplande. Men det kan också vara en härlig träningsform med pulshöjande paddling.

Weststream SUP-brädor är för hela familjen och är också en av de mest stabila brädorna på marknaden. Brädorna är smidig att hantera tack vare sin runda utformning som gör den lätt att manövrera samtidigt som den kan paddlas av de minsta i familjen. Resultatet av vårt arbete med brädans konstruktion och design ger en SUP bräda med bred mitt och lång vattenlinje som tillför stabilitet och bärkraft. Levereras med all utrustning, paddel, riktigt bra pump, leash och en rejäl ryggsäck. Vi arbetar med de bästa materialen och tillverkningstekniker marknaden har att erbjuda.